В случая ГЕРБ е политическа партия, която трябва да се отнесе сериозно

...
В случая ГЕРБ е политическа партия, която трябва да се отнесе сериозно
Коментари Харесай

Даниел Митов с притенителна прогноза: Ще става все по-страшно

 В случая ГЕРБ е политическа партия, която би трябвало да се отнесе съществено към своята отговорност. Поел съм тази отговорност и ще предложим състав на кабинет и ще го представим на българската общност, с цел да може хората да създадат съпоставяне. Това разяснява в студиото на " Лице в лице " по bTV заместник-председателят на ПП ГЕРБ , който ще бъде претендент за министър председател в проекто кабинета на партията при приемането на втория изследователски мандат от президента.

" Ще вземем мандата и ще го върнем незабавно. Наясно сме, че в последна сметка би трябвало да се върви по процедурата. Очевидно отиваме на избори, защото не виждам опция с третия мандат да се сформира кабинет. Най-важното е да престанем да се замерваме със злобни намеци и да стартираме диалози за това кой по какъв метод ще сформира кабинет``, добави Митов.

Искаме да стоим оптимално надалеч от тази тиня сега. Освен това политическата рецесия скоро може да прерасне и в икономическа, тъй като се задава тежка инфлация, Коронавирус рецесията се задълбочава, в случай че у нас са имунизирани едвам 15% от популацията. В момента ще продават имунизациите, които обезпечи нашето държавно управление. Започва образователната година, а липсва изясненост за отдалеченото образование, ресторантьорите стачкуват, желаят оставката на здравния министър... неуспех след неуспех, разяснява още той и акцентира, че сполучливата формула за излизане от рецесията се състои в излъчването на постоянен кабинет, подсилен с болшинство в Народното събрание.

" Цялата обстановка сега бе основана от, който раздели тежко българската нация. Той е повода за основания безпорядък, защото той излезе от ролята си на обединител на нацията, прекрачи границата на конституционните си пълномощия. Него го интересува единствено да бъде определен за втори мандат, а не ориста на страната. А и съм уверен, че част от партиите, разговаряли с Има Такъв Народ, са си координирани действията с президента``, смята .

Според него е дотолкоз " захласнат от себе си " и от спечелването на втори мандат, че е основал една връзка сред партиите, която се оказала мощно конфликтна.

" Той се стреми да задържа този длъжностен кабинет и, който пък обезпечи репресии против членове и симпатизанти на ГЕРБ. Това е тирания, а не народна власт! Ето по този начин наподобява президентската република``, уверено отсече заместник-председателят на ГЕРБ.

Какви разкрития са създали?! Непрекъснато приказват за модела ГЕРБ. Моделите на ГЕРБ и Борисов са покривали стандартите на парламентарната народна власт, съставяни са съдружни съглашения, Борисов е бил близо до хората, появявал се на място, където е имало проблеми. С какво замениха този модел? С този на Манолова ли? Или с този на Движение за права и свободи и Демократична България?! Или може би с модела на индивида, който седи на дивана?, попита Митов и посочи, че возенето в джипа означавало на първо място политическо наличие.

" Уволняват нелегално хора, които са свързани по един или различен метод с ГЕРБ. Става дума за над 1000 души и обезщетение за 12 млн. лева``, изясни на финала  и добави, че сметката за 12-те милиона била направена в партията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР